منتديات الشيف النوبى
عزيزي الزائر / عزيزتي الزائرة يرجي التكرم بتسجبل الدخول اذا كنت عضو معنا
او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي
سنتشرف بتسجيلك
شكرا
ادارة المنتديات الشيف النوبى
بحـث
 
 

نتائج البحث
 


Rechercher بحث متقدم

المواضيع الأخيرة
» اكسس جلوبال لمعدات المخابز والحلوانى
الإثنين أغسطس 04, 2014 2:22 pm من طرف AXIS GLOBAL

» فطائر الجبن
السبت مايو 17, 2014 2:12 pm من طرف الشيف النوبى

» شوربة فواكه البحر
الجمعة فبراير 07, 2014 4:05 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل العيش السن
الخميس يناير 30, 2014 6:49 pm من طرف الشيف النوبى

» تارت الفواكه
الأربعاء ديسمبر 04, 2013 1:15 pm من طرف الشيف النوبى

» عجينة للبيتزا
الإثنين أغسطس 05, 2013 2:58 am من طرف الشيف النوبى

» الجمبرى بالكنافة وجوز الهند
الإثنين يناير 21, 2013 8:57 pm من طرف الشيف النوبى

» فطائر اللحم المفروم و البشاميل
الإثنين يناير 21, 2013 8:47 pm من طرف الشيف النوبى

» طريقة عمل خبز الشاورما
الأحد يناير 13, 2013 8:23 pm من طرف الشيف النوبى

Select the language
أختر لغة المنتدى من هنا

كنافه بالكريمه

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي اذهب الى الأسفل

كنافه بالكريمه

مُساهمة من طرف الشيف النوبى في الثلاثاء أغسطس 09, 2011 1:06 am

* المقادير *
كنافه - زبده
مقادير الكريمه :- لبن ( حليب ) - سكر - نشا - فانيليا
مقادير الشيره :- سكر - ماء
فذدق
* طريقه التحضير *
أول شئ نذوب الزبده ونضيفها على الكنافه ونخلطهم مع بعضهم ونرص نص كميه الكنافه بالصنيه
تانى شئ نعمل الكريمه , نحط اللبن على النار مع السكر ونقلب لحد ما يذوب السكر ونضيف للنشا معلقتين من اللبن ونقلبهم حتى يذوب النشا
بعد كدا نضيفه الى باقى اللبن اللى على النار ونضيف معاهم الفانيليا ونفضل نقلب فيهم حتى يتماسك اللبن وويبقى قوامه زى الكريمه
بعد كدا نضيف خليط الكريمه على كميه الكنافه اللى بالصنيه ونحط جزء من الفذدق وبعد كدا نغطيهم بباقى كميه الكنافه ونرصها وندهن الوش بشويه من الزبده
وبعد كدا ندخلها الفرن
وهى فى الفرن نعمل الشيره , نحط كميه السكر والماء على النار ومنقلبهمش علشان ميسكرش ونسبهم لحد ما السكر يذوب ويبقى لونه دهبى
ونتركها تبرد لحد ما الكنافه تطلع من الفرن
بعد ما نطلع الكنافه من الفرن نحط عليها الشيره وهى سخنه ولازم تكون الشيره بارده او العكس الكنافه بارده والشيره ساخنه
ونتركها تشرب الشيره وتبرد شويه بعد كدا نزوقها بشويه من الكريمه على الوش والفذدق او لو عندك قشطه
وطبعا كل واحده وطريقه تزينها وتقديمها ابتكرى
وفى الاخر بتتقدم بالشكل دا

_________________
avatar
الشيف النوبى
مدير الموقع
مدير الموقع

ذكر
عدد المساهمات : 223
نقاط : 670
تاريخ التسجيل : 06/05/2011
العمر : 38
الموقع : منتديات الشيف النوبى

معاينة صفحة البيانات الشخصي للعضو http://elchifelnoby.nspro.biz

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

استعرض الموضوع السابق استعرض الموضوع التالي الرجوع الى أعلى الصفحة


 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى